Newborn en Babyfotgrafie

Wil je jouw baby aan de hele wereld laten zien? Als trotse ouders mag dat zeker! Natuurlijk wil je dat op z’n mooist, denk daarom eens na over een newborn fotoshoot. Deze bijzondere eerste periode gaat zo snel voorbij. Foto’s van uw pasgeboren baby zijn een herinnering voor altijd! Vergeet niet, deze tijd komt nooit meer terug. Een professionele fotoreportage van uw newborn of baby in fotostudio Proshoot and more in Hoogvliet is één van eerste ervaringen. Baby en newbornfotografie gaat helemaal in overleg en naar uw wensen. Uw kindje is puur, zacht en kwetsbaar dit moet op z’n mooist worden vereeuwigd. Fotostudio Proshoot and more is gevestigd in Hoogvliet van de regio Rotterdam. De fotostudio is gloednieuw en helemaal ingericht met de nieuwste en modernste fotoapparatuur. Ook diverse en leuke babyprops zijn hier aanwezig. Natuurlijk is een eigen knuffeldier van uw baby ook altijd leuk om mee te nemen. 
Een newborn shoot wordt meestal in de eerste 10 dagen gemaakt en kan ook naar wens bij u thuis, omdat de baby dan in zijn eigen omgeving is. Vraag naar de mogelijkheden en prijs hiervoor. Een baby of newborn fotoreportage is een bijzondere herinnering voor nu en later..!

Bij een newborn of baby shoots bespreken we van te voren al je wensen. Ook passen we het tijdstip aan welke het beste is voor uw kindje i.v.m. voeding en slapen, dit bepalen we vaak pas op het aller laatste moment.

Je ontvangt de digitale fotobestanden in hoge resolutie en uiteraard zonder logo of watermerk. Je kunt onbeperkt fotoafdrukken laten maken zonder verplichten en extra kosten achteraf! De digitale fotobestanden zijn groot genoeg en geschikt voor een prachtige wanddecoratie van je kindje voor aan de muur op b.v. canvas of hout. Je ontvangt de fotobestanden per mail via wetransfer. Zo heb je de babyfoto’s snel en veilig om er meteen van te kunnen genieten.

Tips NEWBORN FOTOSESSIE:

-Bij een newborn foto-sessie is het mooist als de baby geen kleertjes aan heeft om het pure en zachte van de newborn te benadrukken. Zorg er daarom voor dat jouw baby op de dag van de fotoshoot geen knellende kleding of sokjes aan heeft en dat de luier niet te strak zit. Dit geeft striemen en is niet mooi op de foto. 
-Het beste is direct na de bevalling te boeken voor een newborn.
-Kleding tip voor de ouders: houd het naturel zodat uw kindje het onderwerp van de foto blijft. 

STUDIO FOTOGRAFIE

Basis fotoshoot

30 minuten fotografie

1 t/m 4 personen

Incl. 4 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 60,00*

Standaard fotoshoot

60 minuten fotografie

1 t/m 4 personen

Incl. 8 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 110,00*

Uitgebreide fotoshoot

90 minuten fotografie

1 t/m 5 personen

Incl. 12 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 160,00*

* I.p.v. afdrukken kunt u ook voor € 25,00 extra de digitale bestanden ontvangen.

© All Right Reserved